Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
Felraktam az air 1-re az ios 9 bétáját.
Hát mit mondjak... Tetszeni tetszik nagyon, föleg az új billentyűzet tetszik nagyon. Végre vannak kis betük, relative jól müködik a kijelölés funkciója is. Ez tetszik nagyon.
Brutál jó az oldalról kihúzható másik ablak, de akkor fog tetszeni a legjobban, ha majd nem csak apple programok lesznek benne.
Az új multitasking szerintem rossz, legalábbis a régi jobban tetszett. De lehet azért, mert még nincs rendesen optimalizálva, mert szaggat rendesen még...
Néha nem jön elő a billentyűzet mikor kellene neki.Egyenlőre jó. Merülésröl még nem tudok mit mondani.
Nekem tetszik, pláne ha a sebesség is olyan lesz mint 8 alatt
szerk.: nagyon nem jól müködik a kijelölés... mindig szét akarja húzni a billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Mobil flották
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest