Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Raspberry Pi
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós kamerák
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
elismerem hogy a tablagepek Mercedes -e az ipad
viszont most foglalkoztam Mamika wayteq gepevel főleg az volt benne az idegesítő hogy sokat gondolkodott, még androidos viszonylatban is csiga volt, pocsék szoftvere volt, volt hogy 20 másodperc volt míg előjött a keyvoard vagy míg kilépett
hajtepo, de most felraktam rá egy custom romot, nem volt nehez, nem lett ipad, de még nexus sem, de normálisan megy, többnyire fluid
szóval így már lehet nem lesz ipad
különben megnéztem neten a Nexus 9-est, szerintem az is jó nagyon, 98 ezer Ft, de szépen működik és könnyebb mint az Air
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest