-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Igen, igazad van, ami a kijelzőt illeti. De számomra ez a különbség nem olyan számottevő, hogy még egyszer kiadnék a Pro-ért +200 ezret (kb. ennyivel került többe). Megnéztem most mindkettőn néhány fotót, és jóformán alig látok különbséget. A vékonyság az viszont tényleg minőségibb érzetet kelt.
Smc: nem szól rosszul az Air sem, viszont a Pro hangja valóban teltebb, jobb mélyekkel. Az Air hangja élesebb, magasabb tónusú, de teljesen elfogadható. A Pro-ban Type-C 4 van, az Air-ben 3.1. Külső SSD-ről számomra elhanyagolható a kettő közti sebességkülönbség, gyorsan átmegy minden ide-oda. A Face ID természetesen praktikusabb a Pro-ban, hiszen már telefonon is azt használok régóta, de könnyen megszokható a Touch ID is.
Insyde5: iPaden a beépített szerkesztőt csak gyors javításokra használom. A fotókat egyébként PC.n szerkesztem (ha szükséges) és már kész állapotban külső SSD-ről másolom rá az iPad-re. Még valami: a fotókat a Files-ban tárolom és rendszerezem mappákban, nekem ez jobban bejön, mint a gyári Fotók app (persze a fotóim megvannak az asztali gépen is, meg egy külső tárolón is a biztonság kedvéért). Az iPad-eken leginkább nézegetni szoktuk őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest