- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Vki osszefoglalna, mi azaz ujdonsag, amit szivesen hasznal a 26ban? En az ablakozot kikapcsoltam, a design eloszor erdekes, de oszinten szolva mar hianyzik a korabbi letisztult.
Ez a glassos dolog a 2000es evekben menonek tunt, de szvsz most csak feleslegesen gyilkolja az eroforrasokat, pl az m1es macem erezhetoen lassabb lett. A tobbi eszkozom lenyegeben legutobbi modell, azokon nem erezni annyira.
Az oranal tiltottam is a glasst, mert a 90es evek ps filtereire emlekeztet, amikor egyket klikkelos filterrel akartak eladni egy “meno” designt. Szoval nekem nem jott be, mintha csak azert valtoztattak volna, hogy mas legyen. De az eredmeny kenyszeredetten tuldesignolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest