Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Vki osszefoglalna, mi azaz ujdonsag, amit szivesen hasznal a 26ban? En az ablakozot kikapcsoltam, a design eloszor erdekes, de oszinten szolva mar hianyzik a korabbi letisztult.
Ez a glassos dolog a 2000es evekben menonek tunt, de szvsz most csak feleslegesen gyilkolja az eroforrasokat, pl az m1es macem erezhetoen lassabb lett. A tobbi eszkozom lenyegeben legutobbi modell, azokon nem erezni annyira.
Az oranal tiltottam is a glasst, mert a 90es evek ps filtereire emlekeztet, amikor egyket klikkelos filterrel akartak eladni egy “meno” designt. Szoval nekem nem jott be, mintha csak azert valtoztattak volna, hogy mas legyen. De az eredmeny kenyszeredetten tuldesignolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest