- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyka.
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben arra jutottam, hogy a jelenlegi M1 MacBook Air-em helyett lehet, hogy jobban járnék egy iPaddel (valószínűleg elég lenne a 11. generációs alapmodell).
Eddig a MacBook-ot munkára és tartalomfogyasztásra is használtam, viszont az új munkahelyemen lesz céges laptop, így a MacBook-ot innentől főleg filmnézésre, olvasásra használnám.
Utazások során viszont gyakran előfordul, hogy nincs elég hely még a MacBook Air-t sem elővenni, ezért nehézkes rajta bármit nézni vagy olvasni.
Arra gondoltam, hogy veszek egy 11. generációs iPadet és hozzá egy Magic Keyboardot vagy valamilyen utángyártott billentyűzetet, hogy ha kell, tudjam kvázi „laptopként” használni.Mit gondoltok, megérheti így váltanom? Valóban kényelmesebb lehet iPaddel?
Van valakinek tapasztalata arról, hogy az alapmodell iPad működik-e dokkolóval, ha néha úgy használnám, mint egy MacBookot (pl. monitor + billentyűzet + egér)?
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- iPad 9th gen. 64GB WiFi asztroszürke
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest