Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyka.
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben arra jutottam, hogy a jelenlegi M1 MacBook Air-em helyett lehet, hogy jobban járnék egy iPaddel (valószínűleg elég lenne a 11. generációs alapmodell).
Eddig a MacBook-ot munkára és tartalomfogyasztásra is használtam, viszont az új munkahelyemen lesz céges laptop, így a MacBook-ot innentől főleg filmnézésre, olvasásra használnám.
Utazások során viszont gyakran előfordul, hogy nincs elég hely még a MacBook Air-t sem elővenni, ezért nehézkes rajta bármit nézni vagy olvasni.
Arra gondoltam, hogy veszek egy 11. generációs iPadet és hozzá egy Magic Keyboardot vagy valamilyen utángyártott billentyűzetet, hogy ha kell, tudjam kvázi „laptopként” használni.Mit gondoltok, megérheti így váltanom? Valóban kényelmesebb lehet iPaddel?
Van valakinek tapasztalata arról, hogy az alapmodell iPad működik-e dokkolóval, ha néha úgy használnám, mint egy MacBookot (pl. monitor + billentyűzet + egér)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Router gondok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Gaming notebook topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Battlefield 6
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest