Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
Relax420
üzenetére
Hehe, akkor szivjon az a digitális billentyüzettel egy hirtelen de hosszabban begépelt szöveg esetén, aki akar - pl te - de én nem. Az eszköz van értem, és nem fordítva! Majd én eldöntöm, hogy mihez jobb nekem tapicskolni, és mihez pedig felpattintani a mágneses billt egy pillanat alatt és már gépelni is. De hát ugye aki ezt nem érti és csak elvakultan néz a világba… annak ezt nehéz lesz megérteni, csak a kifogásokat keresi a saját életének megkönnyitése helyett.
Vagy más szóval: a cél szentesiti az eszközt, és nem az eszköz a célt ! Márpedig ha a célom a kényelmes gépelés, akkor az fizikai billenytüzettel jobban megy, mint tapicskolós digitálissal. (Ettöl még használom a digitálisat is, de nem hosszabb gépelésre.)
Kieg, nem fogod elhinni, de a képernyö érintö funkciója nem szünik meg azáltal, hogy van fizikai bill is csatolva… sok esetben - pl most is - tapicskolom a képernyöt, ha kell… mert így hatékony egér nélkül pl scrollozásra, vagy épp egy linkre rányomni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- Jövedelem
- Microsoft Office és Office 365 topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest