Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundsonic
aktív tag
válasz eldoble #47809 üzenetére
ha tényleg nem rajzol, és nem fontos a nyomásérzékenység akkor egy kínai cerka is jó hozzá és nem kell 40+e Ftos cerka vagy vannak egyéb márkás pl logitech ipad cerkák is kisebb aranyárban. Én az ipad-et nem használom jegyzetelésre, de szerintem van benne ilyen funkció. Nekem egy régebbi ipad 9-es modellem van és zbrush, nomad, procreate, dreams nagyon jól elfutnak rajta, szinte nem is értem hogy de megoldották. Egy air meg pro ettől sokkal erősebb. Elég sokáig támogatott os terén és nagyon szeretem. Nem apple fanként mondom, de a következő majdani tabletem is ipad lesz. Komolyabb 3d szobrászkodással, 2d animációval simán elboldogul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest