Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
Sziasztok,
Az m2-es iPad Air még azért meg tud lepni. Múltkor asszony tervezett valami szekrényt az IKEA tervezőben és nem tudta exportálni, mert összeomlott a munkahelyi gépe. (Jó, nem egy erőgép az..) Én felajánlottam neki az iPadet, de Ő a PC elé akart ülni.. Mondtam neki legalább próbálja meg. Simán vitte.
Ezen felbuzdulva mivel már nem játszok, alig kapcsoltam be a gépet is az elmúlt 1 évben, csak max. akkor, ha éppen CV-t csináltam az Adobe Illustratorben, inkább eladom a PC-t.
Ahogy nézem YT-t, vannak, akik iPaden simán tudják vinni az Illustratort, bár ha megnézem a kommenteket a storeban akkor vannak bosszankodások egyesek részéről.
Más erőteljesebb feladatra nem kéne nekem, az Illustratort is csak akkor használom éppen, ha CV-t frissítek. Van itt valakinek ezzel tapasztalata esetleg, vagy valami hasonlóval?
Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs