Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz szabonagyur #42915 üzenetére

"Ugye simán lehet, hogy a 2 faktoros azonosítást kéri az eszközön való belépés után de nem fut le stb."

Na pontosan ezt tapasztalni. Az iPad-en nem jelenik meg a mobiltelefonra elküldött kód bekérési ablak/felület, hanem egyből azt írja, hogy érvénytelen ID vagy jelszó

Van egy függő frissítés, de nem lehet telepíteni, mert ahhoz is be kell jelentkezni, ami előbbiek miatt lehetetlen

Visszaállításnál két kérdést követően ugyanígy fiókba bejelentkezést erőszakol, de az itt sem megy

iforgot.apple.com oldal safariban bejön, de az ID és a képen látható kód beütése után csak "karikázik" akár egy óra hosszat is és nem megy tovább.

Safariban fiókba bejelentkezési oldal egy nagy fehérséget tölt csak be, így ott sem lehet bejelentkezni

Store-ból nem lehet telepíteni egy Chrome-ot sem, mert szintén bejelentkezést igényel, ami előbbiekben is problémás volt

Telepítettem iTunes-t win store-ból PC-re, de fiókba bejelentkezésen kívül semmi egyebet nem tudtam vele művelni, mivel ugye nincs a fiókhoz eszköz rendelve

Valami nagyon félre mehetett, szóval ennyi fasság után úgy gondolom, hogy beviszem a készüléket holnap a miskolci almavilág szaküzletébe, aztán elmondom mi is a kín, hátha kényszerből újra tudják húzni a szoftvert vagy tudomisén mit tudnak tenni vele :B én elfogytam :DDD

Új hozzászólás Aktív témák