Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
OK, azt gondoltam, hogy ebbe a fiókba kell majd visszaállítás után belépni, csak ugye mivel most valamiért nem fogadja el a fiókadatokat - amivel én wines gépen simán bejelentkeztem - visszaállítás után nehogy ugyanígy maradjon.
Elvileg Safari-ban bejöttek a weboldalak, sőt OTP vernyákolt is, hogy nem megfelelő böngésző, telepítsen Firefoxot vagy Chrome-ot.
Délután kezembe kerül az iPad, nem csak telefonon keresztül beolvasva fogom látni a számomra amúgy is ismeretlen menüjét.
Esetleg visszaállítás előtt, ha frissítést tudok eszközölni talán rendbe rakja...ha egyáltalán van hozzá frissebb szoftver ill. a hiba miatt hajlandó lefutni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android szakmai topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- További aktív témák...
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs