Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
benczeb
üzenetére
Air 5-el Logi Combo Touch-al teljesen meg vagyok elegedve, mint laptopot-pc-t kivalto eszkoz. Bar…
Nem hasznalom sem tablazatkezelesre, sem egyeb irodai dologra. A professzionalis dolgok kozul neha foto es videoszertkesztest csinalok, de ezt messze nem olyan surun, hogy akarmennyire is szukseget erezzem a pc-laptop megletenek. Ennek ellenere…
Az egyetlen dolog, amiert meg megvan a Mac Mini 2014 (es lesz is majd utodja), az a streamcsatornak es a viragbolt. Tv-m van, de antenna nincs beledugva a seggebe. Ez csak filmezesre es konzolos jatekra van. Munkambol es a maganeletbol is kifolyolag nem is akarok es nem is tudnek mindig a tv elott lenni, amikor forma 1 van, vagy a Super Bowl. Ilyenkor inkabb megoldom a viragboltbol es akkor nezem meg, amikor tudom. Vagy, ha hallok valamirol, amire nem vagyok elofizetve, de az az EGY dolog erdekel onnan (pl az Alapitvany az A+-rol). Ha ezek az igenyek nem lennenek, akkor asse’ kellene es meglennek egy tablettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest