Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NomAd_82
üzenetére
Szia! Én egy samsung külső ssd-t használok hozzá. Megjelenik a files appban az eszközök között. Lumafusion-ben lehet rá közvetlenül dolgozni.
Pár hónapja nem használtam már, úgyhogy lehet hogy az új ios frissítések javítottak ezen, de egyébként hagy némi kívánnivalót a külső meghajtó kezelése. Van, hogy egyszerűen elveszett, amit oda másoltam, van, hogy felcsatolod, lecsatolod és utána nem lehet újra felcsatolni (pl. ha ezzel mozgatsz adatot két eszköz között, vagy ugyanazt az adatállományt, videót használod két eszközön). Se formázni, se particionálni nem lehet ipad-en, ehhez kell egy számítógép. Én ilyen kiegészítő ideiglenes munkatárolónak használom, de fontos adatot, adattárolást nem bíznék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- Brave
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Battlefield 6
- Jövedelem
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest