-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Szerintem az akkumulátor kímélés szempontjából nem életszerű, hogy azt figyelje valaki, hogy pár töltés/lemerítésnél a töltöttségi szintek összege száz százalék legyen, és így ugyanúgy egy töltési ciklusnak számítson, mintha nulláról száz százalékig töltené az akkumulátort. Ezzel szemben az reális, hogy feltöltöd például nyolcvan százalékra, majd lemeríted negyvenre, de utána, mivel van időd, száz százalékra feltöltöd, így viszont összesítve nem egy töltési ciklusról beszélhetünk. Magyarul jobban nő a ciklusszám, előbb eléri a megengedett határt, az akkumulátor élettartama csökken. Ezért könnyebb követni a teljes töltés/merítést cikkusokat. Én az összes eddigi lítiumion akkumulátorral rendelkező eszközömet lemerítettem, és teljesen feltöltöttem, jelentős romlást emiatt nem vettem észre. A négy és fél éves iPhone SE akkumulátor kapacitása jelenleg kilencven százalék, tavalyi iPhone SE 2-é 98%, mindkettő használat alatt. Az egy éve vásárolt iPad Air 4(2020) is így van töltve. Az öt éves Macbook Air( 2017)-ben összesen hatvan teljes töltési ciklus van, az akkumulátor kapacitása jelenleg 90 százalék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest