Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Tegnap még működött a Microsoft Translator a Safariban a weblapokon kijelölt szövegek lefordítására. Ma már nem. kijelölő egy szöveget, és nem lehet kijelölni a cél nyelvet, üres a lista. Amennyiben pedig a forrás nyelvre kattintok, amit ugye általában automatikusan felismer, akkor mindig spanyol nyelvre fordít. A beállításokban a magyar nyelv van beállítva célnyelvként. Korábban pár másodperc alatt automatikusan lefordította az angol, vagy más nyelvű kijelölt szövegeket és megjelenítette a dobozban. Teljes weboldalt viszont minden további nélkül jól lefordít. Töröltem a sebhely adatokat a Safariban, illetve újratelepítettem az appot, és egyesével mindent újra beállítottam, de nem történt változás. IPhone-on is kipróbáltam, a helyzet változatlan.. Tapasztalta más is ezt a hibát, aki használja az appot?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Apple TV+
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest