Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SharpSA
üzenetére
Megvettem, mert szükséges
Én elvárnám az alap használathoz a magyar lokalizációhoz a magyat billentyűt. Androidnál külső fejlesztők adnak hozzá, reklám nélkül.
Még meg kell szoknom, hogy az almás cégnél minden (is) pénzbe kerül.Szóval nem, nem azt várom, hogy valaki írja meg, hanem hogy a készülék gyártója vagy külső, vagy saját háttérből biztosítsa a vételárért, nem ingyen.
De nem akarok ebből hitvitát csinálni, csak meglepett, hogy még ez sincs. De mivel a régi tabletem már roppant öreg volt 4:3-as kijelzővel, most meg már csak az apple csinál ilyet, el kell viselnem vagy az androidos hülyeséget, hogy nincs ilyen méretarány, vagy az almás hülyeségeket. Ezt még mindig inkább vállalom, míg nem készít valaki ilyen képernyőarányú droidosat megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest