Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
Zimerion
üzenetére
Szia!
Az Árkádban lévő Space Centerben dolgozó srácokat tudom ajánlani. Még iPad Minit vittem be hozzájuk, úgy is lelkesen és hibátlanul tették fel rá a matt, nem üvegből készült fóliát, hogy nem náluk vettem, az üvegfóliát pedig egyszerűbb feltenni, biztos megoldják.
Érdemesebb lehet náluk megvenni, úgy talán nagyobb esély van rá, hogy ha nem jönne össze hibátlanul, akkor megpróbálják egy másikkal, bár nem tudom, milyen árban adják.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érdemesebb lehet náluk megvenni, úgy talán nagyobb esély van rá, hogy ha nem jönne össze hibátlanul, akkor megpróbálják egy másikkal, bár nem tudom, milyen árban adják.