Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Chromecast topic
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajna jóhiszemű voltam és átvertek egy iPAD mini-vel. Új Gen 4-nek mondták, majd küldtek egy gen 1 iPad minit. Vissza nem akarják venni...
Gondom, hogy gyakorlatilag semmi sem fut rajta. iOS 9, és minden amit próbáltam minimum 12-t kíván.Be lehet olyat állítani, hogy max azokat az alkalmazásokat listázza a store ami megy az iOS 9-en?
Mert eléggé lehangoló, hogy mindre azt írja : nem kompatibilis.... inkább ne is listázza ki...Sajna így semmire sem tudom használni, ha néhány régi játék elfutna oda adnám rokon kisgyermeknek, de ha semmi sem telepíthető, akkor vele is csak kiszúrok...
(Évek óta lemondtam az iOS-ről, még iphone 3s után, már nem vagyok képben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest