- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Próbálgatom az új 8-at, de az iOS fájlkezelését továbbra sem értem. Próbáltam iTunes-t, 3utoolst, de egyik se áll kézre. Nem bírom megérteni, hogyan enged pl 3UT olyan helyekre másolni (pl "general_storage") amit aztán a készülékről nem látható. Nincs olyan része a belső tárhelynek ami elérhető PC és az Ipad felől is?
Esetleg valami más PC-s program ami tud mondjuk mappákat is felmásolni az egyes programokhoz, nemcsak fájlokat mint az Itunes?lletve a másik problémám hogy a készülékre kellene egy olyan file manager, amiről elérem a Raspberry Pi-m SMB megosztását és a cloud drivejaimat, szabadon másolgatva ide-oda a tablet-felhő és a tablet-pi vonalon. Egy fizetős produktomot találtam, de demo-ban nem sok mindent enged próbálgatni.
Bocsánat ha nagyon láma amit kérdezek, de én PC és Droid vonalon máshoz voltam szokva eddig.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 5 5600X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Esetleg valami más PC-s program ami tud mondjuk mappákat is felmásolni az egyes programokhoz, nemcsak fájlokat mint az Itunes?