Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
válasz
Jigoku
üzenetére
Amúgy imádni fogod az almás ceruzát.
Nekem ez lett a kedvenc "mobil" kiegészítőm magasan.
Szinte mindenhez azt használom még játékok alatt is ha nem kell több érintés természetesen.Procreate-el egy álom használni, egyszerűen csak jól működik 🙂
Fóliáról az előbb beszéltünk, ha rajzolsz is akkor én csak mattot ajánlok neked.
"Zajosabb" lesz a képminőség és van aki nem tudja megszokni az érintését mert rücskös, viszont ceruzával épp ezért lesz jó az érzés.
Ami fontosabb, hogy az üvegre ha akarod ha nem fel fogsz kenni zsírt a kezedről és amikor egy ilyen folton áthúzod a ceruzát akkor meg fog ragadni amit én nem bírok elviselni.
A matt fóliát órákig tudom használni úgy h nem kell takarítani mert egyenletesen siklik a textúrán a ceruza hegye.
Persze ezt is kell és nagyon ajánlott is takarítani mert erről sem párolog el a zsír sajnos magától 😄Ami negatívum még, hogy látszik rajta a használódás..
A ceruza rendesen igénybe veszi és kb azonnal jönnek is a karcok a fólián.
Én az eredeti paperlike-ot próbáltam ki, ez azonnal fénybe tartva látszik, hogy karcos de használat közben nem látom még egyelőre.
Fogok majd venni supershieldz-et megnézni, hogy mennyivel másabb, árban mindenképpen jobb..mondjuk a paperlike-nál nem nehéz olcsóbbnak lenni 😄
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest