Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Lassan már 5-6 éve Laptopot használok, asztali gépet kiváltva. Sajnos el jutottam oda, hogy feleslegesnek érzem, le ülni mindig az asztalhoz, hogy használjam , akkor ha cipelni kell akkor kell hozzá táska, egyszerűen nem érzem már praktikusnak , mivel nehéz is , nagy is, meg nem használom ki ( Amire használom az Facebook, Messenger, Film nézés, böngészés , ennyi ) . Ezeket mindet szerintem meg tudnám oldani tableten is.
Nos, gondolkodom azon, hogy veszek egy iPadet és ahhoz egy billentyűzetet. De sajnos tanácstalan vagyok, hogy milyen iPad-et érdemes venni és létezik hozzá egyáltalán olcsó billentyűzet ami müködik is? Mert néztem azt is, de sokkalom az árát, ami 60k-nál kezdődik.. Annyit nem ér meg szerintem. Esetleg a billentyűzetet ki lehet valahogy váltani valami mással?
Illetve , melyik iPad-et érdemes megvenni? Amire használnám : Facebook, Messenger, Insta , Netflix, HBO , böngészés..ennyi szinte.
Kicsit szedett vedett tudom, de ez ilyen lett
Válaszotokat köszönöm
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Újszerű iPad Air M2 128GB Wifi+ Cellular 98% akksi/ beszámítás van
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs