Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Szia!
Én is most szemezek vele, illetve idén kísérleteztem már egy Iphone-al is.
Szoftver oldalról Androidhoz képest a legfőbb különbség (ami nekem a legjobban fájt), hogy a fájlrendszerben nincs matatás. gépre kötve látod a kamera mappát és slussz. Az egyes programok csak a saját mappáikat látják, nincs átjárás. (ajánlott szoftver 3uTools). AppStore-ban szinte minden fent van, ami Playen, ennyiből nincs nagy különbség. Kezelése jobb lesz, mint a droidos tableteké, az Apple komolyan ráállt a témára, a Google sz@rik bele nagy ívben. Most kapsz hozzá egy év AppleTV-t is, van pár jó film és sorozat, de még messze van a Netflixtől.
Ha esetleg van felsőoktatásban tanuló/dolgozó rokon, ismerős, akkor Apple oldalról rendelve valamivel olcsóbban hozzá lehet jutni ÉS ingyen adnak mellé egy alap AirPods-ot.
Hardveres dolgokban a tapasztaltabbak biztos segítenek neked.
Billentyűzet és 1. generációs Pencil megy vele és tud gyorstöltést is Lightning-TypeC kábellel és hozzávaló Power Delivery kompatibilis töltővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Formula-1
- talmida: Változások 2. rész
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Billentyűzet és 1. generációs Pencil megy vele és tud gyorstöltést is Lightning-TypeC kábellel és hozzávaló Power Delivery kompatibilis töltővel.