-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
üzenetére
Azért jó, mert az itthoni routereket nem nagyon szeretik az apple eszközök. Ha ágyból netezek akkor a telefon általában a töltőpadon van, nem merül, keret van bőven, út közben pedig nincs más. Mondjuk hogy miért fontos az, hogy miért használom a hotspotot, miközben az a kérdés hogy neked miért nem működik, azt nem tudom.
Az elsőnél Értesítés, a másodiknál meg Kérdés van beállítva, de szerintem ezeknek nincs köze a hotspothoz.
Szerintem is jobb megoldás lenne neked egy dedikált netcsomagos sim az ipadbe, ha ennyire fontos, hogy mindig legyen net út közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest