Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Hobby elektronika
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
üzenetére
Fotós cuccokat említettem, szerintem egyértelmű, hogy nem egy IT-s aprón mennek a legjobban - én is szoktam itt keresni ilyeneket, de általánosabb aprókon, vagy márkaspecifikus csoportokban nagyobb a kínálat.
Hardvereket viszont szinte nem is rakok fel máshova, notik, alkatrészek, perifériák miatt pont hogy máshol nem kapkodnak, itt meg órák alatt megszabadulok tőlük.
Ez nem kampányolás, mindennek, logikus hogy mindennek megvan a maga helye. Lakást sem a használtautón keres az ember. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Autós topik
- Gitáros topic
- Tesla topik
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Parfüm topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hardvereket viszont szinte nem is rakok fel máshova, notik, alkatrészek, perifériák miatt pont hogy máshol nem kapkodnak, itt meg órák alatt megszabadulok tőlük.
Ez nem kampányolás, mindennek, logikus hogy mindennek megvan a maga helye. Lakást sem a használtautón keres az ember.