- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Megbuktatta az egyes Xeonok fizetős funkcióit az Intel
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
üzenetére
Fotós cuccokat említettem, szerintem egyértelmű, hogy nem egy IT-s aprón mennek a legjobban - én is szoktam itt keresni ilyeneket, de általánosabb aprókon, vagy márkaspecifikus csoportokban nagyobb a kínálat.
Hardvereket viszont szinte nem is rakok fel máshova, notik, alkatrészek, perifériák miatt pont hogy máshol nem kapkodnak, itt meg órák alatt megszabadulok tőlük.
Ez nem kampányolás, mindennek, logikus hogy mindennek megvan a maga helye. Lakást sem a használtautón keres az ember. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hardvereket viszont szinte nem is rakok fel máshova, notik, alkatrészek, perifériák miatt pont hogy máshol nem kapkodnak, itt meg órák alatt megszabadulok tőlük.
Ez nem kampányolás, mindennek, logikus hogy mindennek megvan a maga helye. Lakást sem a használtautón keres az ember.