Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
üzenetére
Fotós cuccokat említettem, szerintem egyértelmű, hogy nem egy IT-s aprón mennek a legjobban - én is szoktam itt keresni ilyeneket, de általánosabb aprókon, vagy márkaspecifikus csoportokban nagyobb a kínálat.
Hardvereket viszont szinte nem is rakok fel máshova, notik, alkatrészek, perifériák miatt pont hogy máshol nem kapkodnak, itt meg órák alatt megszabadulok tőlük.
Ez nem kampányolás, mindennek, logikus hogy mindennek megvan a maga helye. Lakást sem a használtautón keres az ember. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Asztalos klub
- Fallout 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hardvereket viszont szinte nem is rakok fel máshova, notik, alkatrészek, perifériák miatt pont hogy máshol nem kapkodnak, itt meg órák alatt megszabadulok tőlük.
Ez nem kampányolás, mindennek, logikus hogy mindennek megvan a maga helye. Lakást sem a használtautón keres az ember.