Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
DaveNo1
üzenetére
Szerintem mindegyik csak kompromisszumok árán képes kiváltani a másikat, nem véletlenül eltérő termékkategóriák ezek. Én szeretem a notebookot a térdemre fektetni (ezért jó egy erre tervezett üzleti gép, ami nem fullad meg tőle), ez egy "fejnehéz" iPad esetén.... hát megcsinálható mutatvány végülis, de ki akar mutatványozni, ha csak kényelmesen használná. A tablet meg minden másra sokkal jobb, ami nem igényel billentyűzetet, cserébe sokszor kényelmetlen tud lenni a tartása (nem egy Mini méretű cuccnak, nyilván).
Kéne egy olyan MacBook, aminek a fedlapja/kijelzője lényegében egy iPad, amit bármikor lecsatolhatsz. Ilyet konkurens gyártó csináltak már és azt a koncepciót eléggé csípném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Steam Deck
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest