Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
DaveNo1
üzenetére
Szerintem mindegyik csak kompromisszumok árán képes kiváltani a másikat, nem véletlenül eltérő termékkategóriák ezek. Én szeretem a notebookot a térdemre fektetni (ezért jó egy erre tervezett üzleti gép, ami nem fullad meg tőle), ez egy "fejnehéz" iPad esetén.... hát megcsinálható mutatvány végülis, de ki akar mutatványozni, ha csak kényelmesen használná. A tablet meg minden másra sokkal jobb, ami nem igényel billentyűzetet, cserébe sokszor kényelmetlen tud lenni a tartása (nem egy Mini méretű cuccnak, nyilván).
Kéne egy olyan MacBook, aminek a fedlapja/kijelzője lényegében egy iPad, amit bármikor lecsatolhatsz. Ilyet konkurens gyártó csináltak már és azt a koncepciót eléggé csípném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D-Link DIR-860L
- Bluetooth hangszórók
- AliExpress tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Opel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- iPad 6. Gen. 32gb
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest