Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
DaveNo1
üzenetére
Szerintem mindegyik csak kompromisszumok árán képes kiváltani a másikat, nem véletlenül eltérő termékkategóriák ezek. Én szeretem a notebookot a térdemre fektetni (ezért jó egy erre tervezett üzleti gép, ami nem fullad meg tőle), ez egy "fejnehéz" iPad esetén.... hát megcsinálható mutatvány végülis, de ki akar mutatványozni, ha csak kényelmesen használná. A tablet meg minden másra sokkal jobb, ami nem igényel billentyűzetet, cserébe sokszor kényelmetlen tud lenni a tartása (nem egy Mini méretű cuccnak, nyilván).
Kéne egy olyan MacBook, aminek a fedlapja/kijelzője lényegében egy iPad, amit bármikor lecsatolhatsz. Ilyet konkurens gyártó csináltak már és azt a koncepciót eléggé csípném.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest