Hirdetés
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Egy ismerősöm venne iPad-et, de a keretébe csak az iPad 2019 32 GB fér bele (szolgáltatónál venné otthoni előfizetés mellé).
Én ugye nem vagyok a 32 GB pártján, kifejezetten retardált méretnek tartom, ezt múltkor is kifejettem, de neki ennyi a keret és kész, ezen most nem tud változtatni.
Most egy olyan merült fel, hogy mi van akkor, ha a Files appon belül a Google Drive tárhelyét használná aktívan, hogy ne teljen be a belső tárhely? Ez amúgy mennyire használható megoldás? Mármint értem ez alatt, hogy simán kezelheti ezt úgy a Files appon belül, mintha az a belső tárhely része lenne, legfeljebb lassabb lesz (mint amennyire az internet sebessége képes)?
Én csak Android tablettel próbáltam hasonlót, ott elég fos volt az élmény.
Főleg netezős-stream videózós tablet kell neki, de azért olykor adna neki egy-két játékkal, fotókat szerkesztene, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest