Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Egy ismerősöm venne iPad-et, de a keretébe csak az iPad 2019 32 GB fér bele (szolgáltatónál venné otthoni előfizetés mellé).
Én ugye nem vagyok a 32 GB pártján, kifejezetten retardált méretnek tartom, ezt múltkor is kifejettem, de neki ennyi a keret és kész, ezen most nem tud változtatni.
Most egy olyan merült fel, hogy mi van akkor, ha a Files appon belül a Google Drive tárhelyét használná aktívan, hogy ne teljen be a belső tárhely? Ez amúgy mennyire használható megoldás? Mármint értem ez alatt, hogy simán kezelheti ezt úgy a Files appon belül, mintha az a belső tárhely része lenne, legfeljebb lassabb lesz (mint amennyire az internet sebessége képes)?
Én csak Android tablettel próbáltam hasonlót, ott elég fos volt az élmény.
Főleg netezős-stream videózós tablet kell neki, de azért olykor adna neki egy-két játékkal, fotókat szerkesztene, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest