Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kalanchoe

senior tag

válasz Alex91 #28164 üzenetére

+mindenki más
    Köszönöm a válaszaitokat! :R

Viszonylag átlagos dolgokra kelllene, szövegírás, bemutatók készítése (ritkábban), sorozatnézés, böngészés, jegyzetelés és teljesen hobbi szintű fotózás, videószerkesztés. (Utóbbira iMovie vagy LumaFusion-t néztem, teljesen alap vágásról lenne szó, nagyobb munkákat majd iMacen kell csinálnom.)
    Utóbbi kettő miatt gondolkodtam a 128 gigáson, 32 nem tudom, mennyire elég ezekre. Mellette a fájloknak amúgy van OneDrive tárhelyem, tehát alapjában véve egyszerű lenne a választás, egyedül a fotós-videós dolgok miatt vagyok döntésképtelen. Appok terén nem használnék sokat, Office alkalmazások (Word, PowerPoint, OneNote) + social media (Twitter, Messenger) + fotó-videó (Lr, iMovie) + néhány apróság (pl. Duolingo, Spotify, Netflix, egy-két kis játék).

Laminált kijelző szerintem - mivel még nem használtam - nem a legfontosabb, de őszintén szólva nem értek annyira hozzá. Gondolom ez is olyan, mint az IPS és az OLED közötti különbség, nem szívesen mennék vissza, mert megszoktam a szaturált kijelzőt. :B
    A12 és A10 processzorok között is nagy különbség van teljesítmény terén?

Így utólag még a minin is elkezdtem gondolkodni, mert hordozhatóság szempontjából ezektől is előnyösebb (egy oldaltáskába is elfér), de ott meg a kisebb kijelző nem tudom, mennyire elég ezekre az igényekre. Kezdek újra összezavarodni, még az a szerencsém, hogy van időm választani. :D

Új hozzászólás Aktív témák