Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Downsampling
    senior tag

Kicsit elővenném újra a kérdést, sikerült azóta esetleg megoldani a problémát, hogy az iPad 7 nem kezelte a rádugott pendrive-ot? Mondhatni fontos funkció lenne.

Bár nem erre venném az iPad-et, de itt az előző hozzászólásokban volt egy USB HUB linkelve, ez akár arra is alkalmas lenne, hogy fényképezőgép memóriakártyáról valami külső tárhelyre backupoljak? A kérdés általánosságban szól a topikhoz.

Sajnos nem jutottam előrébb. Vagyis azt tudom, hogy nekem eddig egyetlen pendrive-ommal sem hajlandó működni az Ipad 2019. Megpróbáltam a legkisebbel is (8 GB), de arra is azt írja, hogy túl nagy teljesítményigényű háttértár. Még úgy is, hogy közben töltőre volt dugva az iPad (ezzel a gyári kamera adapterrel, aminek van USB és lightning bemenete is). Mondjuk a 8GB eleve olyan lenne, mint halottnak a csók a 32 Gb-os iPadhez… Egyelőre nincs alkalmam más pendrive-okkal próbát tennem, de ahogy lesz, megírom.

Esetleg tényleg írhatna ez ügyben olyan, akinek van tapasztalata ilyen téren. Akár konkrét pendrive (háttértár) típust is közölve.

Új hozzászólás Aktív témák