Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
Sziasztok
iPadot vasarolnek. Az lenne a kerdesem hogy mi lenne az optimalis beallitas ha 13 ev alatti lanyom hasznalna.Ha jol ertem akkor a sajat fiokombol tudok letrehozni szamara egy fiokot.
Ha ez megtortent ezzel kellene belepnem az ipaden?
Egy ilyen gyerek fiokkal mihez fer hozza?
Kulon engedelyeznem kell mindent vagy alapbol mindent tud es nekem kell korlatozni amit akarok.
Korlatozas engedelyezes (esetleg vasarlas) a sajat eszkozomon (iphone) keresztul is jovahagyhato tavolrol vagy csak adott keszuleken?Sorry ha hulyeseget kerdezek de nem vagyok otthon ebben. Igazabol meg sajat keszuleken is meg csak szokom az ios-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi