Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
sziasztok. tegnap hoztam ki egy ipad air 3at es enis kifogtam egy white spot félét...(fehér pötty van a home gomb felett) aminek nagyon tudok orulni foleg hogy szinte ingyen adjak ezt a fost.... erdekelne hogy aki ugyanigy jart ez idovel mégnagyobb lesz vagy marad ekkora. es hogy visszaveszik e telenornal es cserelik e az iphone szervizben. vagy majd megmagyarázzák valami baromsággal hogy ez nem az ő hibájuk. azert elég vicc hogy ilyen dolgokat nemvesznek eszre. most szantam el magamat eloszor apple cucc vasarlasara es szerintem utoljara. ennyi penzert nem minoseget kapsz hanem szervizes bulikat...akkor foleg boldog leszek ha ki sem cserélik
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Vezetékes FEJhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Le Mans Ultimate
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- RAM topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Gitáros topic
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- Új Thinkpad X12 Gen2, 12.3" FHD IPS érintő, Ultra 5 134U, 16GB, 256GB NVMe, IR kam, gar
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest