Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
sziasztok. tegnap hoztam ki egy ipad air 3at es enis kifogtam egy white spot félét...(fehér pötty van a home gomb felett) aminek nagyon tudok orulni foleg hogy szinte ingyen adjak ezt a fost.... erdekelne hogy aki ugyanigy jart ez idovel mégnagyobb lesz vagy marad ekkora. es hogy visszaveszik e telenornal es cserelik e az iphone szervizben. vagy majd megmagyarázzák valami baromsággal hogy ez nem az ő hibájuk. azert elég vicc hogy ilyen dolgokat nemvesznek eszre. most szantam el magamat eloszor apple cucc vasarlasara es szerintem utoljara. ennyi penzert nem minoseget kapsz hanem szervizes bulikat...akkor foleg boldog leszek ha ki sem cserélik
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- World of Warships
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest