-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
Első benyomások egy nap után:
a nyitás/zárás gördülékeny, jól megmarad a beállitott szögben, stabil.
Ki/beszedni kicsit macera, de sokkal rosszabra számitottam
Akkuidőt nem tudom még, állitolag elég hamar merül ha van backlight - pár hetet, én azt ritkán használom, igy akár 1 hónapot is elmegy...
Gépelés tökéletes, mint a régi, normális macbookokon volt.
Design hibátlan
A képrnyő aljáról a felsuhntás kicsit nehézkes, de van home gomb az esc helyén, át kell szokni arra, kényelmesebb is
Egyelőre gyakran nyúlok a touchpad után megszokás miatt, talán kinövöm majd...
Valamint a hosszú i helyére is gyakran nyúlok, vakon gépelés megy de az hiányzik... Most nézem h a nulla helyén van a í, így nem tudom nullát hogy írok
Ami nálam dealbreaker lett volna, s szerencsére erre tökéletes:
az esetek 9í9% Ágyban fetrengve használom ipadet, s laptopoknál ilyenkor jellemzően mellkasomon támasztom meg, Gépelés közben 1 ujjal tartom a helyén az alját 1el a káva környékén fogom s így gépelek, ha böngészek akkor mutatóujjam megy végig a kávánál, hüvelykujjam scrollozik, ha kell másik kezemmel navigálok - na ez itt is tökéletesen megy, így ágyban fetrengve kényelmesebb is lett az ipadezés. Hiszen a súlyát nem a kezemmel tartom meg hanem a mellkasomon pihentetem.Kipróbáltam egy twin stick shooter szerű játékot is így fetrengve, az is kényelmesebb így tulképp, s semmi hátrány nem jött ebből.
Súlya nehezebb érezhetően, de javarészt itthon használom, s gy h mellkasomon pihen pont h nem érdekel. Napi szinten folyamat ki/be tenni a billbe macera lehet viszont sztem, aki ilyesmit szeretne az fontolja meg!
Ezt a posztot kijelzőn pötyögni nem szívesen tettem volna meg mert hosszú lett, normális fizikaival simaliba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Apple Watch
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xbox Series X|S
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest