- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- OLED monitor topic
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Szüleim múlt héten jelezték, hogy karácsonyra vennének maguknak egy tabletet. Egyből mondtam, hogy először próbáljanak ki egyet, mire is használnák. Mindketten alapszintű Windowsos ismeretekkel rendelkeznek, böngészés, email, szövegszerkesztés, de azért telepíteni, filerendszert átlátni már kevésbé tudnak. Kapóra jött, hogy most indultak nyaralni, én pedig fogtam az iPad Air-emet is töltővel együtt bedugtam a kézipoggyászukba. Mindössze annyit mondtam, hogy SIM kártya nincs benne, keressenek Wi-Fit és ha bármi "gond" van nyomják meg rajta az egyetlen gombot középen. Nagyon kíváncsi vagyok mire mennek vele szinte 0 instrukcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Peugeot, Citroën topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen autót vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Chrome
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest