Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Szüleim múlt héten jelezték, hogy karácsonyra vennének maguknak egy tabletet. Egyből mondtam, hogy először próbáljanak ki egyet, mire is használnák. Mindketten alapszintű Windowsos ismeretekkel rendelkeznek, böngészés, email, szövegszerkesztés, de azért telepíteni, filerendszert átlátni már kevésbé tudnak. Kapóra jött, hogy most indultak nyaralni, én pedig fogtam az iPad Air-emet is töltővel együtt bedugtam a kézipoggyászukba. Mindössze annyit mondtam, hogy SIM kártya nincs benne, keressenek Wi-Fit és ha bármi "gond" van nyomják meg rajta az egyetlen gombot középen. Nagyon kíváncsi vagyok mire mennek vele szinte 0 instrukcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest