Hirdetés
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Szüleim múlt héten jelezték, hogy karácsonyra vennének maguknak egy tabletet. Egyből mondtam, hogy először próbáljanak ki egyet, mire is használnák. Mindketten alapszintű Windowsos ismeretekkel rendelkeznek, böngészés, email, szövegszerkesztés, de azért telepíteni, filerendszert átlátni már kevésbé tudnak. Kapóra jött, hogy most indultak nyaralni, én pedig fogtam az iPad Air-emet is töltővel együtt bedugtam a kézipoggyászukba. Mindössze annyit mondtam, hogy SIM kártya nincs benne, keressenek Wi-Fit és ha bármi "gond" van nyomják meg rajta az egyetlen gombot középen. Nagyon kíváncsi vagyok mire mennek vele szinte 0 instrukcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest