-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Hehe

A minit lassan kizárom, és a pro-t is.
Szerintem a 32G-s sima ipad lesz az én gépem, a nagyobb tárhely úgy, hogy lokálisan alig fogok valamit tárolni, nem éri meg számomra a plusz pénzt, főleg, hogy elméletileg az ipad OS tud majd USB-s driveokat is kezelni, tehát ha mégis helyhiányba kerülnék, akkor áthidalható.
Leginkább szakmai anyagokat olvasnék rajta, nagyrészt szöveg, néhány ábrával illusztrálva, de lehet, hogy képregényeket is fogok.btudos: próbáltam már összehasonlítani, inkább azért érdekeltek volna a személyes tapasztalatok, mert amit 5-10 percig nézegetek az üzletben, az lehet, hogy hosszabb távon már pont elviselhetetlen (pl. ennyi ideig még a mini kisebb kijelzőjén is olvasgatok, de lehet, hogy 1 óra múlva már sokkal jobban fárasztaná a szememet, vagy zavarna az állandó nagyítgatás, esetleg fél óra után már jobban zavarna a sima ipad tömege, stb).
mr.tamasbiro és Rage47: köszi nektek is a véleményeket (és persze smc-nek és btudos-nak is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest