Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
válasz
Jano_023
üzenetére
Az apple pencilt én tuti nem tudnám kihasználni, ezért keresek olyan alternativát, amit nem kell tölteni se csatlakoztatni, kvázi egy kapacitiv felületű pálca, amivel már lehet jegyzetelni. Kár, hogy abszolút nem találok ilyet még alin se, ami nem ilyen bumpszli végű hanem normális "hegye" van.
Viszont ezt nagyon nehéz megmondani látatlanban, első tabletem lesz, fogalmam sincs mennyire lesz szükséges vagy mennyire működne jól (mondjuk palm-detection szinten).
BTW: hol érdemes megvenni? azt tudom, hogy az ár majdnem ugyanaz az ARP-kben is. Kérdés, hogy van valami előny (az ingyenes graviroztatáson kivúl) a hivatalos honlapról történő rendelés esetén vagy totál mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Energiaital topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest