- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Modding és elektronikai kérdések
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
válasz
Jano_023
üzenetére
Az apple pencilt én tuti nem tudnám kihasználni, ezért keresek olyan alternativát, amit nem kell tölteni se csatlakoztatni, kvázi egy kapacitiv felületű pálca, amivel már lehet jegyzetelni. Kár, hogy abszolút nem találok ilyet még alin se, ami nem ilyen bumpszli végű hanem normális "hegye" van.
Viszont ezt nagyon nehéz megmondani látatlanban, első tabletem lesz, fogalmam sincs mennyire lesz szükséges vagy mennyire működne jól (mondjuk palm-detection szinten).
BTW: hol érdemes megvenni? azt tudom, hogy az ár majdnem ugyanaz az ARP-kben is. Kérdés, hogy van valami előny (az ingyenes graviroztatáson kivúl) a hivatalos honlapról történő rendelés esetén vagy totál mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen program, ami...?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Modding és elektronikai kérdések
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc harc case + apple pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- samsung galaxy tab s9 128gb
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4797
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest