Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Mit akarsz tesztelni? Laptopról használom otthoni gép elérésére, teljesen jó, illetve egy időben eljátszottam azzal is, hogy amazon dublin-i adatközpontjába vett virtuális gépre léptem be így, 2000 km-es távolsággal sem volt zavaró késleltetés. Ipaden annyi különbség lesz, hogy kisebb a képernyő, illetve spéci egér kell. Ipadről nagyritkán használom, sürgős esetben nekem megfelel a pencil is egér helyett, így arról nem tudok nyilatkozni.
A minősége az elérhető nettől függ, illetve a protocoltól. VNC-t messzire kerüld, mert zabálja az adatot, rdp jó, de ahhoz el kell érned direktben az otthoni gépet. Teamviewer, anydesk ennél annyiban tudnak többet, hogy szerveren át találja meg egymást a kliens és a host, így nem kell tudnod az otthoni ip-det, és a routeren sem kell portot nyitogatni.
Illetve a már említett megoldás, virtuális gép használatával nincs szükséged saját desktop gépre, nem tudom az van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nyaralás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- 2026 - Íme az 5. héten megjelenő játékok listája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs