Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Első iPadem vásárlása előtt állok, el van döntve, a 10.5 Pro lesz, néhány héten belül. Egy Samsung Galaxy Tab S3-ról váltok, és lenne néhány kérdésem.
1. Tok. Nagyon szerettem a Samsung gyári tokját, hasonló volt mint a Smart Cover, csak a hátulját is védte,a hátlapra cuppant fel mágnessel, észre se vettem mennyivel lett vastagabb, nagyon kényelmes volt.
Hasonlóan vékony és igényes megoldást szeretnék iPadre, ami védi a hátulját is, szóval a Smart Cover kiesik, pedig a gyári megoldásokat jobban szeretem. Van valami hasonló alternatíva? Nem fontos hogy mágnessel lehessen rögzíteni, csak ne legyen bumszli tőle, valami olyan érdekel ami védi elöl-hátul, vagy hátulra egy rápattintható vékony matt műanyag "shell", ami mellé rátehetem a Smart Covert is. Tudtok ilyen hátlapra pattintható tokról?
2. Hdmi kimeneten keresztül VLC-vel átáll 16:9-re egy 16:9-es tv-n ha elindul a film? Tudom hogy a menüben meg a többi helyen marad az eredeti képarány, de úgy tudom bizonyos appokban átáll 16:9-re film közben.
3. A Facebook Messenger működik slide over nézetben? Sehol nem találtam erről infót.
Ha még jut eszembe kérdés akkor írom is
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest