Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Én is kérek egy kis segítséget! Egyszerűen nem találok az új iPad-ra megfelelő méretű és normális árú tokot. Rendeltem egy jót az ebay-ről, de ugye az lehet, hogy csak hetek múlva érkezik.
A kérdésem: több helyen azt hozza a kereső, hogy az iPad Air és az iPad 2017 tok kompatibilis, de ez azt jelenti, hogy a mérete és kivágási is pontosan megegyeznek?
Nem mertem megrendelni egy jó árú Ozakit emiatt, úgyhogy ha van vki aki első kézből tudja megerősíteni vagy cáfolni ezt azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Witcher topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest