Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
Az iTunes nem hajlandó felismerni az iPadem. Ugyanaz a kábel, ugyanaz az USB csatlakozó, amit eddig használtam, de semmi. Kér engedélyt a fotókhoz/videókhoz minden csatlakoztatásnál, de az se visz előbbre. Próbáltam már hard resetet, illetve újraindítottam az Apple Mobile Device Drivers szolgáltatást is. Egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- LEGO klub
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Apple asztali gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest