Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
Frissítettem én is mini 2-t 10.3-ra, jónak tűnt, nem volt vele gond. Elég sokat játszok a Micro Machines nevű játékkal (napi 1 órát kb), és előbb, egyik pillanatról a másikra szörnyen lecsökkent a képfrissítés (kb 60 fps-ről 20-ra). Néha-néha visszaugrik 60-ra pár másodpercre, de az esetek többségében "döcög". Azért érdekes, mert frissítés után, és délelőtt is játszottam kb 10-10 percet, és semmi ilyesmi gond nem volt (illetve eddig az előző verziókkal sem volt soha ilyen). Csináltam egy hard resetet, de ugyanaz. Nem telepítettem semmi újat, nem is változtattam meg semmit.
Ez valami hardveres hibára utalhat, vagy csak a fájlrendszer változás zavar be? Bár akkor gondolom már a frissítés után kellett volna jelentkeznie a gondnak. Van valami app, ami teszteli, hogy minden komponens megfelelően működik-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest