Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Maga a tok vékony, de a hajtogatható része nem, viszont cserébe atom stabil és nagyon jól használható. Kellemes tapintású, erős, minőségi darab, évek óta használom.
A vastagsága zavaró kezdetben, de annyira jó, hogy amióta az elsőt megvettem egy iPad Mini 2-höz, úgy nagyjából 3,5 éve, azóta mást nem szívesen használtam.
Minin kényelmesebb, mint a 9,7"-on, de arra sem találtam jobbat.
Ha valaki függőlegesen is ki szeretné támasztani, meg vízszintesen is, stabilat akar, sokat cipeli kézben, esetleg sokat olvas kézben tartva, akkor ez egy nagyon kényelmes alternatíva.
(Az egyik legjobb dolog, hogy a kihajtogatható részét ráadásul lehet körömrágás helyett tekergetni, hajtogatni, gumit piszkálni rajta, folyton matatós embereknek elmélyült gondolkodáshoz is ideális választás. :- ) )
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest