- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Tavaszi hardvernyitány
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Maga a tok vékony, de a hajtogatható része nem, viszont cserébe atom stabil és nagyon jól használható. Kellemes tapintású, erős, minőségi darab, évek óta használom.
A vastagsága zavaró kezdetben, de annyira jó, hogy amióta az elsőt megvettem egy iPad Mini 2-höz, úgy nagyjából 3,5 éve, azóta mást nem szívesen használtam.
Minin kényelmesebb, mint a 9,7"-on, de arra sem találtam jobbat.
Ha valaki függőlegesen is ki szeretné támasztani, meg vízszintesen is, stabilat akar, sokat cipeli kézben, esetleg sokat olvas kézben tartva, akkor ez egy nagyon kényelmes alternatíva.
(Az egyik legjobb dolog, hogy a kihajtogatható részét ráadásul lehet körömrágás helyett tekergetni, hajtogatni, gumit piszkálni rajta, folyton matatós embereknek elmélyült gondolkodáshoz is ideális választás. :- ) )
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest