Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
Leadtam, eladó is látta a pixel hibát. A srác kérdezte is, hogy nem járok e Pesten, mert, ha bevinném az iCenterbe, akkor nagy eséllyel rögtön cserélték volna, így meg ki tudja mi lesz vele
Remélem cserélik, de a legrosszabb esetben meg kijelzőt cserélhetnek rajta gondolom, csak ne karcolják össze a hátlapot
Mondjuk olyankor nem tudom, hogy mi van...Nemsokára kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem cserélik, de a legrosszabb esetben meg kijelzőt cserélhetnek rajta gondolom, csak ne karcolják össze a hátlapot
Mondjuk olyankor nem tudom, hogy mi van...Nemsokára kiderül.