Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, ha mégsem, kérlek nézzétek el nekem, mint kezdő Ipad mini 2 tulaj. Az első kérdésem a következő (lesz még egy pár azt hiszem, androidos háttérrel jöttem, és egy kissé nehézkes az átállás): az iTunes programon keresztül vásároltam egy appot, a kedvencemet a Leo's Fortune-t. Végigmentem a vásárlás ceremóniáján, le is vont egy bizonyos összeget (1,98 eurót) a számlámról, de ez az összeg nem egyezik a játék oldalán feltüntetettel, ami 4,99 euró. Most mi teendőm? Úgy néz ki, hogy nem töltődik le a játék, és bizonytalan vagyok, hogy mi legyen a következő lépésem. Minden segítségért hálás vagyok. Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- iPad gen 7
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem jó helyre írok, ha mégsem, kérlek nézzétek el nekem, mint kezdő Ipad mini 2 tulaj. Az első kérdésem a következő (lesz még egy pár azt hiszem, androidos háttérrel jöttem, és egy kissé nehézkes az átállás): az iTunes programon keresztül vásároltam egy appot, a kedvencemet a Leo's Fortune-t. Végigmentem a vásárlás ceremóniáján, le is vont egy bizonyos összeget (1,98 eurót) a számlámról, de ez az összeg nem egyezik a játék oldalán feltüntetettel, ami 4,99 euró. Most mi teendőm? Úgy néz ki, hogy nem töltődik le a játék, és bizonytalan vagyok, hogy mi legyen a következő lépésem. Minden segítségért hálás vagyok. Köszönöm előre is.