- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- 3DMark (2013) eredmények
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
headhunter #16361 üzenetére
Eddig nekem egyszer kellett hívnom a 1445-öt úgy rémlik, akkor még javasolták, hogy újból manuálisan is indítsam el a csatornakeresést, illetve küldtek rá frissítést. Utóbbi néha szükséges volt a telekomos SAT TV-nél is. A CA modul is melegszik valamelyest. A TV-t is áramtalanítani szoktam kihúzás, majd ismételt behelyezés előtt, és olyan 2 percig várni is szoktam.
(#16357) kabelmania27:"kár hogy nincs videótár, akkor hárombetűshöz hasonlóan felejtős lenne a tratec/mmwo."
Az is kár, de ami igazán nagy fegyvertény olyan városokban, ahol sok a UPC-s az a Wi-Free. A napokban pont azon filóztam, hogyha itt helyben sok helyen lenne, és nekem lenne UPC előfizetésem, azzal jó eséllyel kiválthatnám a Net & Roll S csomagot.
Persze, ha úton vagyok, mondjuk Berettyóújfalu és Debrecen között akkor cseszhetem, de a városokban már jó lehet szerencsés esetben.
Az Invitelnek jó lenne egy ilyen szolgáltatás, csak ezzel meg az a baj, hogy kábelmodem helyett eleve HGW kellene. Szóval ennek is lenne hátránya, na meg ugye az Invitelnek mások a lehetőségei.
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Négyzetes formában is jön az Amazfit Active 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest