- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
headhunter #16361 üzenetére
Eddig nekem egyszer kellett hívnom a 1445-öt úgy rémlik, akkor még javasolták, hogy újból manuálisan is indítsam el a csatornakeresést, illetve küldtek rá frissítést. Utóbbi néha szükséges volt a telekomos SAT TV-nél is. A CA modul is melegszik valamelyest. A TV-t is áramtalanítani szoktam kihúzás, majd ismételt behelyezés előtt, és olyan 2 percig várni is szoktam.
(#16357) kabelmania27:"kár hogy nincs videótár, akkor hárombetűshöz hasonlóan felejtős lenne a tratec/mmwo."
Az is kár, de ami igazán nagy fegyvertény olyan városokban, ahol sok a UPC-s az a Wi-Free. A napokban pont azon filóztam, hogyha itt helyben sok helyen lenne, és nekem lenne UPC előfizetésem, azzal jó eséllyel kiválthatnám a Net & Roll S csomagot.
Persze, ha úton vagyok, mondjuk Berettyóújfalu és Debrecen között akkor cseszhetem, de a városokban már jó lehet szerencsés esetben.
Az Invitelnek jó lenne egy ilyen szolgáltatás, csak ezzel meg az a baj, hogy kábelmodem helyett eleve HGW kellene. Szóval ennek is lenne hátránya, na meg ugye az Invitelnek mások a lehetőségei.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged