Hirdetés
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
headhunter #16361 üzenetére
Eddig nekem egyszer kellett hívnom a 1445-öt úgy rémlik, akkor még javasolták, hogy újból manuálisan is indítsam el a csatornakeresést, illetve küldtek rá frissítést. Utóbbi néha szükséges volt a telekomos SAT TV-nél is. A CA modul is melegszik valamelyest. A TV-t is áramtalanítani szoktam kihúzás, majd ismételt behelyezés előtt, és olyan 2 percig várni is szoktam.
(#16357) kabelmania27:"kár hogy nincs videótár, akkor hárombetűshöz hasonlóan felejtős lenne a tratec/mmwo."
Az is kár, de ami igazán nagy fegyvertény olyan városokban, ahol sok a UPC-s az a Wi-Free. A napokban pont azon filóztam, hogyha itt helyben sok helyen lenne, és nekem lenne UPC előfizetésem, azzal jó eséllyel kiválthatnám a Net & Roll S csomagot.
Persze, ha úton vagyok, mondjuk Berettyóújfalu és Debrecen között akkor cseszhetem, de a városokban már jó lehet szerencsés esetben.
Az Invitelnek jó lenne egy ilyen szolgáltatás, csak ezzel meg az a baj, hogy kábelmodem helyett eleve HGW kellene. Szóval ennek is lenne hátránya, na meg ugye az Invitelnek mások a lehetőségei.
Aktív témák
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest