Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
gedikart
üzenetére
Nem vagy egyedul.
A tapasztalatrol sajnos "jol kell" nyilatkozni és az income/wealth settings se árt ha magas. -
Blaymoira
tag
válasz
gedikart
üzenetére
Csak elvehetik az adott kereskedési jogot az acounttal nem történik semmi.
Egyébként ez elég fura mostanában ez az e-mail. Mások is kaptak csak más kategóriára. Pl. én kaptam e-mailt arról, hogy elveszik a Complex & Leveraged products permissiont. De azóta is vígan megvan szóval nem teljesen jól működik ez az értesítés.
-
-
Ixion77
addikt
válasz
gedikart
üzenetére
Lejáratkor egyszerűen átkerül. Kizártnak gondolom hogy az IE automatikusan és önkényesen elkezdje váltogatni a valutát.
Csak kis maradványösszegeknél tesz ilyet, ahol valójában még praktikus is. Pl. ha kapsz Dél-Afrukai valutában 1500 Ft-nyi osztalékot, akkor egyszerűbb ha az IE átváltja a saját home valutádra minthogy neked kelljen kínlódni vele, pl. átváltani 2€ költséggel. -
Ixion77
addikt
válasz
gedikart
üzenetére
Szerintem semmi sem történik. Amennyire tudom az, hogy csak befektetéshez lehet váltani valami magyar jogszabályi ökörség. Az IE ír székhelyű. Mindaddig amíg megfizeted a jutalékot a váltás után, őket totálisan hidegen hagyja hogy utána mit csinálsz a saját pénzeddel. Beutalod, váltod, kiutalod, mindegy. Úgyis minden automatikusan megy, nincs veled extra költségük. Hacsak nincs valami ír pénzmosási rendelet ami miatt kötelesek elővenni, részükről annyiszor váltasz amennyiszer kedved van, és totál nem érdekli őket hogy miért tetted.
A második kérdésedet nem értem. Az utalási díjakat itt találod, a withdrawals részen. EUR-t utalni GIRO-n 1€/alkalom.
-
Simia
junior tag
válasz
gedikart
üzenetére
USD.HUF-ra kereséskor mit kapsz (jobb oldalon)?
Ugyan azt mint amit küldtél: IDEALPRO
De ha simán csak a portfolio pénz részben rápattintok a HUF-ra és ott mondom hogy váltanék, akkor ugyan nem tudok limitet megadni, de úgy tűnik leváltja FOREX-szel.
Ezzel az infóval nem tudom mihez kezdjek, nem szivesen adok meg limit nélküli ordert, de azt gondolom USD meg EUR az elég likvid...
-
Blaymoira
tag
válasz
gedikart
üzenetére
Én látom sxr8-at gettexen mobil appban. Isinnal: IE00B5BMR087
Erről, hogy mikor számít fel egyszer feet vagy többször megoszlanak a vélemények.Én azon az állásponton vagyok, hogy attól függ hány orderként kerül ki a te megbízásod a tőzsdére.
pl. Valamiért splitteli az ibkr vagy több tőzsdére küldi ki etc..
Aztán a feet még az is befolyásolhatja, hogy ha likviditást adsz hozzá a tőzsdén akkor rebatet is kaphatszElvileg lehet IOC orderként vagy All or None conditionnel ezt szabályozni még limit order esetén is.
-
Blaymoira
tag
válasz
gedikart
üzenetére
Nincs minden etf listázva minden tőzsdén. Etfje válogatja hol van. https://www.justetf.com/en/etf-profile.html?isin=IE000XZSV718#stock-exchange
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Google Pixel topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1 perc?