- Nyaralás előtti hardverszemle
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ixion77
addikt
válasz
peetie1 #1486 üzenetére
Megígérték hogy 5-öt fognak, de 10-et vontak. Még nem biztos hogy ez a végleges, lehet hogy utólag jóváírják a felét. Meg egyelőre csak egyetlen részvénynek sikerül átjutni, a nagy tömeg továbbra is folyamatban van. Például mert az Erste létrehozott olyan, a piacon még nem létező virtuális részvényeket, amik folyamatban levő spi-noff eredményeként a jövőben lesznek majd csak kereskedhetők. Az IE meg nem tudja fogadni őket. Ami szerintem nem meglepő annak fényében hogy ezek a ISIN-ek még csak az Erste-nél léteznek a világon. Az persze nem is kérdés, hogy a nulla értékű részvényekért is felszámolják a transzferdíjat.
Szóval messze még a story vége. De nagyon-nagyon jó érzés lesz egyszer és mindenkorra megszabadulni az Erstétől. Pocsék szolgáltatás, horribilis drágán. -
Blaymoira
tag
válasz
peetie1 #1468 üzenetére
A fee kérdés egyáltalán nem triviális. Szerintem IB nagyjából worst case feeket írja. De tőzsdétől függően változhatnak attól függően, hogy maker leszel vagy taker. Előfordulhat,m akár fee rebate is bizonyos helyeken.
Xetran meg a lean orderen van kedvezményes fee amit az IB is ír de ezen felül lehet más is.
Továbbá, ha smart routing tőzsdén teljesíti a megbízásod akkor az is lehet, hogy mindenhol fizetheted a minimum díjat.
-
avl
senior tag
válasz
peetie1 #1159 üzenetére
biztos van ott is
de mi a gettex elönye ibishez kepest, ha a 0.05% ugyis 3 € feletti ? hogy tutti nincs 3rd party vagy darabszam szerinti vagy akarmi dij ?
a fenti pelda szerint azert IBIS-en sem volt földhözvagos a dij: #1154 -ban betett szerint 0.05807%-nyi, azaz 24.97€, ha 0.05% lenne, akkor az a peldaösszeggel 21.5€ lenne (nem sok a 3.47€, persze nullanal epp 3.47€-val több :-)
-
Simia
junior tag
Én panaszkodtam, mert a Wise integrációs beutalás (egy hosszabb aznapi érkezéses sorozat után) 2 illetve 3 napig tartott.
Ezt a választ kaptam:
Tehát a support álláspontja szerint 48h az még elfogadható.Azóta egyébként nekem stabil 1 nap a beutalás Wise integrációval.
Siránkozni lehet, végülis ha elegen picsogunk, lehet hogy egyszerűbb lesz megoldaniuk a problémát mint ticketekre válaszolgatni :-D.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás előtti hardverszemle
- iPhone topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest