Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabesz87
üzenetére
egy évben egy szolgáltatónál egy tbsz-ed lehet. A 2025-ösre dec végéig tudsz befizetni, a következő számlát 2026 januárban nyithatod. Arra pedig 2026 dec végéig lehet befizetned. Szóval, újat nyitni januártól tudsz. A mostanira befizetni meg dec 31-ig. Azonban később a rajta levő állománnyal szabadon bánhatsz, míg nem veszed ki.
-
Ha elég az usd fedezet, abból fizeti. Ha nem elég, akkor az usd - n felül vált még át más devizabol. Pont két napja vettem x euróért terméket, nem volt annyi eurom, de a számlán lévő forintból váltott a rendszer a megbízás teljesitesehez. Default nem fogja a többi devizat bevonni, ha van a dollárbol elég a számlán
-
-
-
válasz
SzekeresPeti
üzenetére
igen, ráadásul ott lehetőséged van limitáras devizavásárlásra is
-
Visszatérő probléma, többször láttam említve a topikban, hogy a CPL (complex & leverage) kereskedési engedélyeket nem adja meg az IBKR, vagy elveszik indoklás nélkül, ha korábban volt. Erről mostanában mik a tapasztalatok? Még tavaly próbáltam jogosultságot igényelni, de nem kaptam, a kvízen felül mi az, ami még hasznos lehet az igénylés keresztülviteléhez?

-
Nem találtam az ING-s IB gyűjtőszámla-számát. A webes felület mindig a raffisat adja ki. Hol lehet megnézni az ING-st?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MBH Bank
- OLED TV topic
- Drón topik
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- ÚJ Gamer PC - i5 12400f, RTX 5060 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R7 3800X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Xiaomi Watch S4 Silver 47mm 8hó garancia!
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9510 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem szerencsére nem kell közleménnyel cihelődni, első alkalommal beírtam, azóta ugyanarra a sablonra utalgatok, és még semmi probléma nem volt. Még.