Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Köszi! Ilyesmire gondoltam volna, csak nem működik túl jól. A trade-eknél annyit ír, hogy "no recent trades", semmi szűrő nincs, hogy milyen időtávon, milyen típusú trade-ek stb. Csak nem mutat semmit.
Ugyanez a Transaction histroy-ban. Azt látom, hogy beutaltam pár eurót számlavezetésre, de azt, hogy mikor vonta le a díjat és mennyit, az nem jelenik meg a history-ban... -
vnorbi
aktív tag
Azt se felejtsétek el, hogy több gyűjtőszámla is lehet ugyanannál a banknál. Nekem legalábbis már két különböző ING-sre kellett utalnom.
IBCE és IBIE a tényleges migrálás végéig:
13700016-08210014-00000000IBIE a migrálás befejezése után (ide még csak egyszer utaltam, nem tudom, hogy változik-e még):
13700016-08209014-00000000 -
Travelos
őstag
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek.
Van még pár apró kérdésem, ezeket felteszem ide egyszerre, és holnap jövök folytatjuk- be lehet-e stoploss limitet állítani az IBKR-nél?
- premarket vagy aftermarket kereskedés elérhető-e?
- a számlán nyugvó pénzre adnak-e valamennyi kamatot?
- online chart elérhető-e, azaz késleltetés nélküli chart?
- a költségtáblázat elég hiányos az oldalukon, mennyi lehet a részvényeladás díja és a devizaváltás díja, ha forintért veszek pl. amerikai részvényt/ETF-et? Függ-e a váltás díja a napszaktól vagy attól, hogy hétvége van-e?
- létezik-e belépéskor kétfaktoros azonosítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest