- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Micro Four Thirds
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi! Ilyesmire gondoltam volna, csak nem működik túl jól. A trade-eknél annyit ír, hogy "no recent trades", semmi szűrő nincs, hogy milyen időtávon, milyen típusú trade-ek stb. Csak nem mutat semmit.
Ugyanez a Transaction histroy-ban. Azt látom, hogy beutaltam pár eurót számlavezetésre, de azt, hogy mikor vonta le a díjat és mennyit, az nem jelenik meg a history-ban... -
vnorbi
aktív tag
Azt se felejtsétek el, hogy több gyűjtőszámla is lehet ugyanannál a banknál. Nekem legalábbis már két különböző ING-sre kellett utalnom.
IBCE és IBIE a tényleges migrálás végéig:
13700016-08210014-00000000IBIE a migrálás befejezése után (ide még csak egyszer utaltam, nem tudom, hogy változik-e még):
13700016-08209014-00000000 -
Travelos
őstag
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek.
Van még pár apró kérdésem, ezeket felteszem ide egyszerre, és holnap jövök folytatjuk- be lehet-e stoploss limitet állítani az IBKR-nél?
- premarket vagy aftermarket kereskedés elérhető-e?
- a számlán nyugvó pénzre adnak-e valamennyi kamatot?
- online chart elérhető-e, azaz késleltetés nélküli chart?
- a költségtáblázat elég hiányos az oldalukon, mennyi lehet a részvényeladás díja és a devizaváltás díja, ha forintért veszek pl. amerikai részvényt/ETF-et? Függ-e a váltás díja a napszaktól vagy attól, hogy hétvége van-e?
- létezik-e belépéskor kétfaktoros azonosítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged