- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolida
tag
Én is jártam már így (ráadásul combosabb összeggel, Államkincstárból).
Nyitottam egy ticketet, megírtam a hasfájást -és a hiányzó adatokat- angolul.
Rá pár órára magyarul válaszolt egy hölgy és biztosított, hogy rendben fog menni a tranzakció, főleg, hogy onnan már utaltam.
Másnap a számlán volt az összeg. -
vnorbi
aktív tag
Az OTP új felületén teljesen értelmét vesztette a partnerek és utalási űrlapok elmentése, mivel a régi felülettel ellentétben ezekben nem lehet közleményt elmenteni. Amióta elkezdtem ezeket használni, csak úgy utalok, hogy kikeresek egy régi utalást, és azt újrautalom. A közlemény így ki van töltve, csak az összeget kell átírni. Kényelmetlenebb, mint a régi rendszer, de úgy látszik, direkt nem akarják jól csinálni.
-
Simia
junior tag
-
Simia
junior tag
Két lépésben megy az osztalék.
Először amikor az IBKR megtudja hogy osztalékot fog fizetni, akkor rákerül az Activity Statement Change in Divident Accurals szekciójára az osztalék "Po" kóddal. Ekkor még nincs nálad a pénz, ez csak ilyen "előrejelzés".
Amikor megérkezik a pénz pár nap múlva, akkor ugyanebben a szekcióban ezt levonják "Re" kóddal, de az összeg hozzáadódik a Cash szekcióban a Dividents sorhoz. Ekkor már nálad van a pénz, és elköltheted.
-
kbn
csendes tag
Átgondolva: ha az IBKR-t megkeresik a magyar hatóságok, szinte biztosan nem mérlegelhet, hanem az ír jogban megvan rá a szabály, kinek, mikor, milyen adatot adhat ki.
A banktitok védelmét vajon az ír jog szerint felülírja, hogy egy másik ország nemzeti bankja balfék volt, és devizára lenne szüksége az államadóssága törlesztéséhez, ezért kikéri az összes magyar ügyfél adatát pusztán arra hivakozva, hogy általában azért nyitnak náluk számlát, mert devizában szeretnének befektetni? Hát... ha ilyen veszély lenne, akkor utána kell nézni, de hajlok afelé, hogy a banktitok védelme lenne az erősebb.
-
Ixion77
addikt
-
Ixion77
addikt
Nekem úgy tűnik, hogy a cash balance kicsit lassabban frissül.
A Webfelületen a Trades részen látszik hogy vásárlással megegyező másodpercben azonnal megcsinálja a váltást is. A portfolió részen viszont még jóideig látszik a negatív EUR és az eredeti HUF mennyiség. Idővel aztán frissül az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- VGA kibeszélő offtopik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest