Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaymoira
tag
Kicsit nitpickelek. Ez nem teljesen igaz ebben a formában. Egy árszinten lehet akárhány eladó/vevő (oldaltól függően). De részleges teljesítés, akkor történik, ha nincs a megbízási feltételeknek megfelelő mennyiségű termék az árkönyvben, amit te megadtál a megbízásnál. (Ez lehet azért, mert sok megbízás volt, ami teljesült egyszerre és elfogyott a likviditás az adott árszinten, vagy csak simán visszavonták a megbízásokat.)
Azt sose tudod, hogy hány vevővel teljesül általában a megbízásod normál esetben, csak ha hozzáférsz a tőzsdei L3-as adatokhoz.
-
nnorbi9
újonc
Értem és sejtettem, hogy azért, mert több vevő/eladó volt. Viszont igy egy kicsit fura számomra, mert így akár "önkényesen" is feldarabolhatja az IB a tranzakciókat csak azért, hogy többször le tudja vonni a minimum díjat. Tudom, az IB megbízható cég, van múltja és nem csinál ilyet, de hát na....
Még jó, hogy nem fixed pricing-ban vagyok....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged