- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
royal828
csendes újonc
Sziasztok!
IB-n vásárlásnál ti mennyire matekozzátok ki, hogy pontosan mennyit tudtok venni az adott ETF-ből, vagy mi erre a trükk, hogy kb. "a teljes rászánt pénzre" vásároljatok?
200e huf értékben akartam venni londoni tőzsdén ETF-et, 49,6 USD/db áron, 10 darabot.
Nem engedte az IB, mert szerinte nem volt elengedő összeg a TBSZ-en, ~209e körülit szeretett volna.
Így vettem 9.5 db-ot, végül 49,885 USD/db áron, a díjat is levonva maradt ~12,5e Ft. Tehát bőven kijött volna a 10 egész db.Most nem az a lényeg, hogy maradt ennyi szabad pénz, csak nem értem, ez kb 6-7%-a vásárlásra szánt 200e-nek, mondjuk nagyobb vásárlásnál ekkora százalékban megmarad a pénz, mert alá kell belőni?
Feltételem most meg tudnám venni a maradék 0.5 db-ot, mert ahhoz nem kellene annyi plusz, de kétszer nem fizetek díjat.
(Nem váltottam pénzt, hufot utaltam be, hufként tettem át tbsz-re és az IB-re is bíztam a váltást - ~392,3 körül váltott).Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest